Denise van Marwijk
Den Haag

“Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin waar zakelijkheid de boventoon voerde. Toen ik 15 was overleed mijn vader. Een laagje ijs vormde zich om mijn hart. Ik werd een harde werker, die altijd bezig was voor anderen. Inmiddels heb ik geleerd dat ik op mijn gevoel kan vertrouwen en dat het me de juiste richting wijst. “Het is mijn kracht geworden waarmee ik nu ook anderen help te zien dat de ‘muppets in ons hoofd’ ook maar gewoon gedachten zijn, die je niet altijd hoeft te geloven”. Voor mensen die op zoek zijn naar hun eigenheid in een vaak drukke werkomgeving heeft Denise extra voelsprieten. “We zijn vaak zo geconditioneerd dat we onze eigen unieke kracht kwijt zijn. Mooi om mensen te laten zien hoe belangrijk authenticiteit is, zeker in een zakelijke omgeving kun je met eigenheid en gevoel juist het verschil maken.

Haar cliënten zien Denise als een daadkrachtige persoonlijkheid die heel to the point is, maar ook invoelend helderheid schept. Je voelt je bij haar daarom gauw vertrouwd en in veilige handen. Vanuit oprechtheid zoekt ze waar de aanknopingspunten zitten tot verandering. “Ik loop er echt warm voor als mijn cliënten weer in hun kracht komen te staan en durven te gaan vertrouwen op hun eigen gevoel.” Ze legt verbindingen en verbanden, zowel in mensen zelf als tussen hen en hun omgeving. Deze werkwijze blijkt ook uitermate doelmatig in haar andere rol als communicatie specialist bij verandertrajecten. Denise is ook agile coach en scrummaster.


 

 

“Ik loop er echt warm voor als mijn cliënten weer durven te gaan vertrouwen op hun gevoel.”

Hoe Denise zelf on the moov is…
“Ik wil van alles meemaken, ik ben nieuwsgierig en leergierig. Ik onderneem graag dingen met anderen: samen eten, naar buiten, wind door de haren, lekker bijpraten. En ik ben ook soms bewust op zoek naar de stilte: zo volg ik regelmatig stilteretraites en wandel ik graag in de natuur. Maar ook een dagje leker nixen, of lekker kokkerellen, heerlijk!

Denise is gecertificeerd coach, communicatiespecialist en scrum master. Ze is gespecialiseerd in verlaat verdriet: volwassenen die als kind hun vader of moeder hebben verloren. Burn out en een gebrek aan (zelf)vertrouwen zie je vaak bij deze mensen. Ook coacht Denise mensen met kanker bij terugkeer naar werk. Dit doet zij vanuit haar eigen ervaring met borstkanker. Denise is als coach aangesloten bij Intercoach. Ook werkt ze als loopbaancoach voor Dynamisch Bureau. Ze volgt regelmatig bijscholingen en trainingen op het gebied van (interpersoonlijke) mindfulness, non dualiteit en (wandel)coaching. Denise helpt je graag op weg naar meer eigenheid, rust en plezier in je (werkende) leven!