Caroline van Dullemen
Eindhoven

“Ik heb als communicatie-professional al bij veel organisaties gewerkt. Het valt me op dat iedereen zo druk is, vooral in het hoofd zit en dat er van de ene naar de andere vergadering gerend wordt. Waar is er dan ruimte voor rust en reflectie? Waar is de verbinding? Voor mij is On the Moov’ de beweging naar vertraging. Vertraging van gedachten, tot rust komen, beweging naar binnen, waardoor je meer verbinding krijgt met jezelf. Als je in een crisis wordt getrokken met een burn-out of ‘gewoon’ even niet weet welke kant je op moet dan kom je daar niet uit via je hoofd. Je moet eerst tot rust komen om te aarden. Ik ga bijvoorbeeld graag met mijn cliënten naar buiten voor een wandeling. Of breng ze tot rust met een geleide meditatie. Daarna kijk ik wat er bij ze past om na de rust, de transformatie te bewerkstelligen. Dat is mijn specialiteit:
terug naar de rust, naar je eigen stilte. Haar cliënten zzp-ers en andere professionals ervaren rust bij Caroline, voelen dat ze hen haar volledige aandacht geeft. Ze kijkt en reist een stukje mee in hun leven en geeft daarin een richting aan, geeft subtiele aanreikingen, waardoor ze hun balans terugvinden. Of ze nu met hun valkuilen, dromen, wensen of doelen bij haar komen. Ze is nuchter en kalm, is sterk in logica, in het rationaliseren en ontknopen van zaken waarin mensen verstrikt kunnen zitten. En dat doet ze met de nodige humor.


 

 

“Dat is mijn specialiteit: terug naar de rust, naar je eigen stilte.”

Caroline’s ‘on the moov’
“Wat mij het meeste inspireert en waarvan ik in beweging kom, zijn de contacten met mensen en hun verhalen; een lezing, theater, muziek, een boek. Daar zie ik iets in en daar wil ik iets mee. Ik ben geïnteresseerd in de wereld, ben maatschappelijk betrokken en ben daar actief in. Ik gedij persoonlijk ook heel goed bij rust, wandelen, de natuur. En ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd te ‘lummelen’. Gewoon geen programma hebben en maar zien hoe mijn dag verloopt; met een boek op de bank, rommelen in de tuin, een boodschapje, een spontane ontmoeting. Heerlijk!

Caroline is gediplomeerd coach. Met haar achtergrond als communicatie- professional begeleidt zij startende ondernemers en zzp-ers succesvol te zijn in hun bedrijfsvoering. Verder helpt zij ondernemers en werknemers met andere keuzes die vaak te maken hebben met het vinden van balans in werk en privé. Loopbaancoaching, communicatie-coaching en organisatie- en familieopstellingen zijn ‘haar ding’.