Samen Onthemoov!

(Loopbaan)coaches Caroline en Denise denken, kijken, lopen en groeien altijd met elkaar mee. Spiegelen, slijpen bij en houden elkaar vaktechnisch bij de tijd. Ook letterlijk zijn ze met elkaar ‘on the moov’. Hebben samen veel vlieguren en verre reizen gemaakt en hebben ook de nodige kilometers in de benen door hun gezamenlijke voettocht naar Santiago de Compostella.

Kernwoorden: (loopbaan)coaching, reintegratie 2e spoor, stress reductie/ burn-out preventie, talentontwikkeling,  mindfulness, wandelcoaching, Denise is daarnaast gespecialiseerd in coaching bij kanker.

Samenwerken

Caroline en Denise kiezen bewust voor samenwerken met andere professionals. Alleen ga je wellicht sneller, samen sta je immers veel sterker. Wij geloven sterk in de kracht van teamintelligentie en werken daarom regelmatig samen met collega coaches, die elk hun eigen expertise met zich meebrengen. Wij voelen ons verrijkt met deze kennis en kunnen daarom onze coachees veel invalshoeken bieden. Maatwerk, want tenslotte is ieder mens uniek.

Wij werken onder andere heel graag samen met:

Petra Derks, wandelcoach uit Nijmegen.

Petra is een van onze vaste collega coaches die meegaat op de BALANS-weekenden. Petra is een echte energetische werker en weet snel tot de kern door te dringen. Ze raakt bij mensen echt iets aan en brengt verandering.

“Een BALANSweekend bijgewoond en wil je nog een stapje verder met een van onze coaches? dat kan! Onthemoov is gevestigd in Brabant en Zuid-Holland en werkt nauw samen met collega coaches in het land, dus altijd een adres bij jou in de buurt.

Samenwerking draagt zorg voor een continue bewaking van de kwaliteit van coaching, door de regelmatige intervisie en spiegeling onderling en doorontwikkelingen en nieuwe inzichten en methodieken. Zo is Onthemoov gespecialiseerd in (loopbaan)coaching, TMA, systeem- en familieopstellingen, interpersoonlijke mindfulness, agile coaching/teamcoaching. De coaches van Onthemoov werken daarnaast ook als loopbaancoach voor Dynamisch Bureau.