Coaching

Slimmer werken, in plaats van harder werken. Werken vanuit je hart en met je hoofd. Werk dat bij je past. Zelf kiezen, in plaats van werk vanuit verwachtingen en verplichtingen. Doe jij in je leven waar je hart echt sneller van gaat slaan? (Loopbaan)coaching helpt je in je werkende leven, waardoor je met plezier werk doet wat echt bij jou past. Caroline & Denise kijken als NOLOC gecertificeerd loopbaancoaches graag met je mee op zoek naar een plek waar jij je talenten optimaal kunt inzetten. 

Het inzetten van een (loopbaan)coach wordt inmiddels gezien als een teken van kracht; we zien dat werkgevers loopbaancoaching en talentontwikkeling beschouwen als een waardevolle investering die zich vroeg of laat ‘terugverdient’. Een terechte ontwikkeling, want elke dag staan de media vol met artikelen over werkers die burn-out raken. En voorkomen is beter dan genezen.

Reintegratie 1e en 2e spoor

Als je ziek wordt dan kan het zijn dat je een tijdje niet (volledig) kunt werken. Om dan weer aan het werk te gaan, kan een grote stap zijn. De loopbaancoaches van Onthemoov zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen terug naar het oorspronkelijke werk, of wel naar een andere plek binnen of buiten de organisatie. De coaches van Onthemoov zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met burn-out, psychische problematiek en het coachen van mensen met kanker.

Talentontwikkeling

Wil jij werken aan bewustwording en persoonlijke groei? Wil jij aan de slag met (zelf)vertrouwen? Of je eigen mogelijkheden verder onderzoeken en ontwikkelen zodat je weer met plezier, lol en kracht in je werk staat? Wil jij je eigen wijsheid weer voelen en vertrouwen? De coaches van Onthemoov lopen graag een stukje met je mee. Wij maken hierbij onder andere gebruik van de talenten motivatie analyse (TMA). De Talenten Motivatie Analyse (TMA) brengt op objectieve wijze het persoonlijkheidsprofiel van personen in beeld. Hierdoor krijg je meer zicht in je ontwikkelmogelijkheden en groeikansen.

Bij Onthemoov kun je terecht voor je (loopbaan)coachvraag: in Zuid-Holland bij Denise en in Brabant bij Caroline.Welk soort coaching?

De coaches van Onthemoov beschikken over verschillende coaching vaardigheden. Welke vorm bij jou past, hangt helemaal af van jouw hulpvraag én waar jij je het prettigste bij voelt. Als jij je niet op je gemak voelt, laat je niet het achterste van je tong zien en dat staat jóuw ontwikkeling in de weg.

Samen met de coach van Onthemoov stem je af wat voor jou en je vraag het beste werkt! Dat kan een vorm zijn, of een combinatie van verschillende coachingsvormen. Wandelend, pratend, vormend, op zoek naar wat jou het beste weer in beweging kan zetten!

Voorbeelden:

Loopbaan coaching

Team coaching

 Coaching bij burn out of bore out

Faalangst

Agile coaching

Talenten coaching

TMA analyse


Wil jij jezelf ontwikkelen?