Werkenden en werkzoekenden konden vanaf 1 december 2020 kosteloos een ontwikkeltraject volgen, geheel gesubsidieerd door de overheid. Een ontwikkeltraject helpt mensen zicht te krijgen op arbeidsmarktkansen.

Let op: voor deze gratis ontwikkeladviezen is de limiet inmiddels bereikt. Houdt onze site in de gaten, voor nieuwe trajecten in 2022.

Wil je een volgende stap zetten in je loopbaan? Of sparren of je nog wel op de juiste plek zit en welke stappen je eventueel anders zou kunnen zetten? Maak dan nu gebruik van het ontwikkeladvies. Hierin kijken we samen met jou wat een logische vervolgstap voor jouw carrière is.

Weet je je volgende stap al, maar wordt je zelden uitgenodigd na het versturen van een sollicitatiebrief & CV? Kijk dan eens samen met een van de coaches van Onthemoov naar je sollicitatie-acties. Ben je echt arbeidsmarktklaar? Weet je precies wat je wilt? En blijkt jouw kennis en expertise ook echt goed uit jouw brief en CV? Aanvullend op het ontwikkeladvies/of als onderdeel van het ontwikkeladvies bouwen we binnen 2 sessies  je CV en sollicitatiebrief zodanig op, dat je voor je het weet aan tafel zit bij de baan van jouw dromen. En uiteraard helpen we je dan ook bij het voorbereiden van het sollicitatiegesprek!

Meer informatie of aanmelden? Neem contact op met Caroline of Denise of mail naar: info@onthemoov.nl.

Deelnemen aan de training